Followers

Wednesday, March 16, 2011

putra arfa and aksi :)

hehehe akhirnye putra arfa dah mulai nak berjalan...hehheheh aksinye....








hehehe ni la my bucuk2 dah makin lasak pnat mummy nye taw :)
n ni dia video dia..mak oiii...adoii
video
hehe my little prince :)

Friday, March 11, 2011

selamat pengatin baru buat abang tersayang :(

adik mintak maaf sbb tak dapat balik abe jai kawen....adik pom rindu cik and abah  ;'( dulu adik sokmo berangan nak jadi pengapit abe jai...tp bile abe jai dh nak kawen adik xleh balik...adik btul2 mintak maaf :'( ape2 pom adik sokmo ingat abe jai :( adik rindu cik and abah..adik nak balik..;'(  SELAMAT PENGATIN BARU ABANGKU :(

MY LOVELY FAMILY...rindu semua ;'(
wif my lovely sis

wif my lovely mom...miss u :(

wif my lovely brother

wif my lovely niece

wif my lovely nephew

Thursday, March 3, 2011

kisah perancang keluarga 2

semalam ira pergi klinik jumpa doctor tanya kenapa after inject darah saya still lagi keluar seperti darah periot...dan ira confius sama ade darah tu darah periot atau darah penyakit..dan confius sama ada blh solat atau x...doctor cakap darah tu adalah darah yang mencuci rahim kita kerana injection tu bagi effect macam tu bcuz injection tu sesuai utk diri kita....dan kita boleh solat jika darah still keluar ( ALLHAMDULILLAH)..bcuz kitaran haid kita hanya 7hari yang darah selalu keluar tu adalah darah yang mencuci rahim kita..kita hanya perlu salin pad bila mahu solat :)  jika nak bandingkan antara darah haid dgn darah biasa..darah haid akan keluar ppenuh 1 pad n fresh blood gitu...tu baru darah haid jika yang keluar ikit2 tu kita boleh solat :) alhamdulillah akhirnye tahu jgak jwapan..takut darah penyakit je :)
n untuk kawan2 yang rasa nak inject or ape2 sal perancangan keluarga..xusah takut gemok sbb gemokk bkan la effect dari injection atau ape2 pil..ia nya lahir dari nafsu makan kita :) thanks u:)

Tuesday, March 1, 2011

putra arfa and adam hakim have a fun :)

haritu ira citer sal member2 lama datang rumah kn..heheehe..ni sal little prince adam hakim n putra arfa...ya'allah diorang bila dah jumpa cam orang2 dewasa..siap main sama2 lagi ,, pandai diorang berkawan :) hehe..........ni dia putra arfa and adam hakim :)


boleh pandan2 jangan pegan2
smile adam :)
                                                                hihihih :)
                                                                  wink2
 putra arfa
 mummy n putra arfa
 tengok sape ??
 glurpp terjilat air :)
 :)
 ku lihat wajah mu di permukaan air :)
 uweeekkk
 hot mom n little son
 makan sedap taw :)
 abag adam nganga meh nak suap :)
 yummm
 say mummy :)
 kelaparan :)
ni la gelagak2 si kecil 2orang ni..makin comel..heheh :)